Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje dag är som den yttersta

Varje dag är som den yttersta
när skymningens sista strimma
blir vass som en knivsegg
och natten är en petroleumflod
av tusen döda drömmars fossiler

Mörkret rinner undan
men svärtan sitter ännu kvar
när gryningens första strimma kommer
som en vass knivsegg
på den yttersta dagen




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-02 14:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
På den yttersta dagen blir det värst för alla som inte har sin sak klar med Gud.
2023-11-02
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP