Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


1048.ALLA HELGONS DAG

EN BLICK KASTADE
***HERREN GUD***
PÅ HIMLEN
"AS IT IS WRITTEN!

SIMMAR KORSTEST
SO SHALL IT BE!"

###
OCH ALLA HELGONS DAG
fick lära känna
omättlig KANNIBAL

and Who knows
we could
be civil with...

...NÄR...

=NUKLEON$$$KANNIBAL=
stämplar sig själv
till antifolk
=OCH KANONSMÄLLAR=
till antilag...

I FRUKTTRÄDGÅRDS
...HEL...V.E.T.E...
bpfk
#########
högslätt träffpunkt
söndrar anropsignaler!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-11-04 07:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP