Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto: Copyrighter: Soligajag_1


Nu har lugnet lagt sig som en kokong

Nu har lugnet lagt sig som en kokong

Idag har kroppen lagt sig i vila,
tog min fina tröja i lila.

Den inger mig trygghet från min älskade syster ,
fick den som present för min lyster.

Så sa hon om mig.
Jag älskar dig!

Nu rinner tårarna igen ner för mina kinder,
älskade fina syster , vad jag saknar dig !

Kan inte med ord beskriva hur mycket jag så gärna
vill att du ska finnas här just denna dag.

Nu ska jag ta apostlahästarna till kyrkan där jag
tänder ett ljus för min syster och min mamma.

Dessa domäner gör mig lugn och stillsam.
Tar ett djupt andetag och blåser ut luften sakta sakta , ,

Blundar och minns allt det fina från min systers vackra dagar .
Mammas goá skratt när hon sitter och tittar på sina Tv-serier.

Kan det bli bättre att ha kvar dessa fina minnen inom sig!!

Önskar er den bästa Allhelgonadagen.




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-04 09:58



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Hoppas din stund i kyrkan blev ljus och varm.
2023-11-05

  Evelyn Falk Möller VIP
Ljus och värme här jag sänder
vet precis din längtan och saknad stor
även för m i n syster och mamma ljus j a g tänder
ock hos mig saknad och längtan bor.
Många kära minnen jag har
som gör att de känns så nära alla mina da´r.
Kram fina vän



2023-11-05
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP