Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar i kikarn



Vingar akterut.



Hemligheter över hav.



Sommar i kikarn.




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-11-05 09:59



Bookmark and Share


  Margit Grell
En text som inger hopp i novemberdiset.
2023-11-08

  Boneyfrank VIP
Fick bilder i mitt inre. Om hur sommaren låg blott ”ett stenkast bort” (om hörnet). Märkligt att tänka så i november men din dikt framkallade dessa tankegångar och kastade lite ljus på denna dystra månad.
2023-11-08

    Lena Staaf VIP
Härlig sommarkänsla här!
2023-11-06

  Marita Ohlquist VIP
Fin Haiku om sommarlängtan.
2023-11-06
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP