Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


De spår som leder bort...

I en höstsols bleka skimmer
där jag beräknar mina val
jag en sorgsen vagabond
som har stora samvetskval

så när morgonljuset kommer
då står jag inte längre kvar
i de spår som leder bort
där finns heller inga svar

så var finner jag mitt mål
där drömmar kan slå in
jag vill sakta ner på stegen
men ändå dricka livets vin

ja vindarna känns ljumma
men så vinglig är min färd
kan jag hoppas på ett under
kanske hitta en ny värld

vad finns där bortom månen
där jag nu söker gåtans svar
trots att solen ännu lyser
så finns många skuggor kvar

Copyright © AndLou

 




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-11-06 15:01



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Ja det är frågan
Vad finns kvar
efter alla dar

Fin dikt gillar
2023-11-06
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP