Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

44

det är mörkt
ute och inne
i lägenheten
i mig

tänder alla lampor
nattsvarta
skuggor i hörnen
hänger kvar
döljer stök
dammråttor
och annat ruskigt
som frodas där

ute faller snön
oupphörligt
obarmhärtigt

drivorna kryper
ut på trottoarerna
klämmer åt trafiken
isolerar alla ljud

på kyrkogården
har folk grävt
smala gångar
fram till gravarna
för att kunna
tända sina ljus där




Fri vers av blimp VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-11-06 18:45



Bookmark and Share


    Solbelyst
En betraktelse av livet där läsaren själv får sätta sin färg på det svartvita.
2023-11-07

  lodjuret/seglare VIP
Känns litet som ammunition åt de vilka vilja ha vatten på sin kvarn...
2023-11-07
  > Nästa text
< Föregående

blimp
blimp VIP