Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En upplevelse som upprørde mig.


Ledsagare?

Vad ær en ledsagare på svenska?
Tænk er att ni blev handikappad.
Skulle inte ni vilja ut på kvællen då?
Ha kul som alla andra
Men vem orkar vara era armar och ben?
Jag vill gærna, men under vilka villkor?
Jag tycker arbete med mænniskor skulle ha høgsta løn.
Jag ær inte Moder Theresa,
har inte tænkt bli det heller.




Övriga genrer av Christine Sabel
Läst 338 gånger
Publicerad 2006-08-18 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel