Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snygga ögonbryn

Slutet för mig är då
Jag blivit perfekt till
Kropp och själ

Det har varit
Lite fram och tillbaka
Ifråga om mina ögonbryn på
Sistone

Nu är de bara
Halvsnygga
Men i förrgår var
De skitsnygga

Min Gud vill
Perfektion

Jag vet att det
Inte gäller
Andra än
Mig




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2023-11-11 01:36



Bookmark and Share


  träsnidaren
Ah!

Där satt den.

Härlig text som fångar mig!
2023-11-11
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP