Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Böljan i skepparsinne


Likt våglek under segelskyar

ett glödknippe rytmer

svalka i vindbyar


Som böljor genom skepparsinnen

en del rent tankegods

en del guldkantsminnen




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-11-11 15:42



Bookmark and Share


  Susen VIP
En dikt på rim som håller hög klass gällande språkbruk
2023-11-18

  Boneyfrank VIP
Orden är originella
Och rimmen cementerar deras kraft.
En fantastiskt välskriven dikt!
2023-11-16

  Elinor Sörensson VIP
Så fin.
Rytmisk och skickligt
rimmad.
2023-11-16

    Lena Staaf VIP
Väldigt fint! Raderna sorlar med vattnet
2023-11-12

  träsnidaren
Härliga

rader!

Gillar.
2023-11-11
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP