Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

farvälljus

är vilande dag
i stillnans
något mjukt
går barfota'

som sandsoligt
bortom klagobergen
grå

vassens sång
i stilla
höstgåta

barn fåglar
kommer
stillaprata
om ingenting

i stillnans
avlägsna
farvälljus




Fri vers (Fri form) av Pertomas
Läst 60 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-11 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pertomas
Pertomas