Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stundom får jag känslan av att de allra flesta människor strävar efter att hålla sig så långt ifrån att lära sig om det som inte är tillräckligt långt ifrån dem själva ...


Det finns alltid mer ...

... än vad vi tror 
att det finns att se
och lära ...

Det allra mesta
av det som är oss
så där näst intill
skrämmande nära ...

... Sådant vi
borde veta mer om
och av rent egenintresse
jämväl borde
vilja så mycket mer om få lära ...

- Men kanske det är så
att det inte riktigt går
så bra att vårt intresse få
just därför att
det är alldeles för nära ...?!

 

 

___________________________-
Publicerad tidigare här i augusti 2013
Men torde sakna bäst före datum ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-13 04:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP