Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


platt


Tiden faller


Vi pratar om gamla tider
människor
som vi båda minns

vi skrattar åt minnet
av händelser
vi en gång varit med om

Vi pratar om dem
- tiderna -
som om vi fortfarande
levde i dem

vi ljuger
för oss själva

De tiderna
finns inte längre
det är bara att inse

det förgångna
finns inte mer
hur mycket vi än önskar

Tiden har gått ut
genom dörren
och faller som vissna löv
till marken

platt




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-11-14 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP