Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


som förut


Ingenting är längre


Jag trodde jag kände mig själv
utan och innan

fräkenansamlingen
på vänster arm
de två prickarna på vänster knä
och den på höger

numera har jag fräknor överallt
och den ena på vänster knä
har försvunnit

Jag trodde jag kände
mina vänner
men där misstog jag mig

jag har fått veta saker
som tidigare inte nämnts
jag borde ha blivit informerad om

Ingenting är längre som förut
de man trodde man kände
känner man inte alls

inte ens fräknorna
är sig lika




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-11-16 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP