Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


aldrig för sent


Nya vanor


Jag har skaffat mig nya vanor
eller skaffat...snarare fått:-)
Går en sväng med barnvagnen
värmer flaska
byter blöja

Nya vanor är aldrig för sent

Öppna en dörr
fäll ett ord i snällhet
le ditt finaste

Gamla hundar kan lära sig sitta
bara de vill




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-18 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP