Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allers veckotidning-poesin

Mitt hjärta det brast

- När hjärtat brister på riktigt kallas det infarkt.


Kan inte leva utan honom

- Jodå. Du skrev ju nyss det där.


Han var som en sol

- Väte och helium?




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-11-18 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP