Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


1050.SPACE:::

=PLAGG=
är en nödtvungen
männsklig uppfinning,

DESS ILLUSORISKA MATERIA
tillägger till en del
SÅDANT=JAG=SOM=
EJ=EXISTERAR

och till annan del
täcker=SÅDANT=JAG=
SOM=för en stund!
BEHÖVER=DÖLJAS!

===
valrossar klumpeduns,
liksom människors nakna
kroppar,ÄR en varianter
av naturens energi...
===
send life massage
(by...///...accident)
into space...pkbf




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-19 08:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP