Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sekundär primärt

Att vara fastklistrad på is beskriver hur 'oredan'

(där den röda tråden blev giftig och fick taggar)

bor och ständigt fastnar i
kletigt taggtrådstrassel
som endast värme

(konstigt nog indirekt)

-kan lösa upp
men först efter
klisterisen har tinat




Övriga genrer av EnjaB
Läst 79 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-20 04:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EnjaB
EnjaB