Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom dubbla reglar

Aktiverad;
   Tusen volt
   - ett eko -
  högt och gällt



Intensifierad;
   Tusen tårar
   - på gula filtarna -
  i en cell



Identifierad -
   Hög
   -samtidigt låg -
  spänning



Makulerad -
   Konturslös
   - men fri -
  och min egen främling




Fri vers av EnjaB
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-23 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EnjaB
EnjaB