Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tills jag dör och längre än så.

Där stod tiden stilla

som så många

gånger förut

när jag sa att

ingen mer ska få

göra dig illa

att jag älskar dig

mer och mer

för varje minut




Fri vers av EnjaB
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-21 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EnjaB
EnjaB