Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landet i sfären ingenstans

Vi kastas in i en sfär som ekande blanka blad;
till en ny värld där vi ska leva för att sen recensera

- inför vår allra sista publik:

vår vistelse här på det som i efterhand,
kan sammanfattas med känslor som skär sig
som ett potpurri av intensiv panik och böljande välbehag.



I oberäknelig rytm jagas vi från ljuset,

- till en annan värld:

ett nytt land där ingenting någonsin har existerat,
där allt är nytt och ingen ännu blivit något lärd;

- hur saker kan komma att vara och finnas.

Det är vad vi tror för ingen här kan egentligen något om det minnas.

Vi är bara blanka blad

- lyckligt omedvetna,

brutalt inkastade i en ny sfär.




Fri vers av EnjaB
Läst 220 gånger
Publicerad 2023-04-25 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EnjaB
EnjaB