Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du medverkar till oreda i min hjärna och du existerar jämt

Jag hallucinerar oss två inlindad och jag värmejusterar oss in i en sfär
Låter dig filtrera in i ditt vackra sinne att ditt fina leende aldrig kommer raderas ifrån mitt minne 
Jag kan inte låtsas vara som andra och fortsätta famla när jag vet vi istället kan röka och svamla,
om andra och evigt söka svaret på frågan varför,
varje själ som bor i en kropp i denna värld,
slösar tid på allt annat eller bara ljuger eller stjäl
Tar in hela dig, hur du är och vad du lär,
i mitt medvetande och tänker att det är det gemensamma,
som är länken till att jag tänker,
att mitt andetag är medvetet och egentligen bara ett symtom på att livet,
det rullar på och goes on,
på att jag lever och att, livet som sig själv, också existerar
Du infiltrerar hela min värld och jag ber dig att snällt stanna här,
för det är nu som det gäller,
när ett nytt nu runt hörnet hela tiden smälter ihop, med det som kanske, förut i en loop,
betydde någonting förut någonstans,
men idag tänker inte ens Gud på det lite ibland,
för om det finns ett 'slutet',
på det här vi kallar för livet,
varför tar sig så många frihet,
att sprida en negativ ridå av onda energier
och ta sina liv alldeles för girigt
och alla omedvetna andetag,
dom tas bara helt för givet







Fri vers av EnjaB
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-21 01:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EnjaB
EnjaB