Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


snooze


Så vaknar dagen


ännu en dag
sipprar ljuset in
genom rullgardinen

så snoozar grannen
sin väckarklocka
från våning över

så brummar lövblås
på kyrkogården
bredvid vårt fönster

så kurrar magen
som längtar frukost
och nybryggt kaffe

så vaknar dagen




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-11-24 08:43



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Vilken underbar början på dagen!!

Mys med frukost och kaffe som är det bästa som finns!
2023-11-24
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP