Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så var det vinter.. snart


Jag blir äldre och äldre
men ord har ingen ålder
Åsikter likaså

Ändå känns det som om jag börjat att stappla
Förberett mig för vintern

Ser tillbaka alltmer

Saknar alltmer

Jag har mött unga själar i äldre
och gamla i yngre

De gråa håren frodas
i samma takt som jag uppskattar det nya




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-24 20:43



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Förstår Dina varma tankar och känslor.
2023-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP