Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvekar

Den där drömmen
om någonting annat
kanske är det döden
jag tänker på

All denna tid
som passerat
jag står kvar
på samma ställe
och tvekar

Denna väntan
på ingenting
alla dessa ord
är en kamp
mot vemodet




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2023-11-25 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP