Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

46

inte kunde jag ana
att bland alla dessa
vilda, vackra äventyr
du fick med mig på
skulle det största och
mest spektakulära bli
när du lämnade mig




Fri vers av blimp VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-11-25 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blimp
blimp VIP