Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lockar


Bruna rockar*


Somliga tycks ha mer
yttrandefrihet än andra

Bruna rockar
skyddar inte mot kyla

Istället lockar de
tjuren att anfalla

Religionsfrihet
är en lagstadgad rättighet
i vårt land

Bruna rockar
bör lära sig läsa

Svenska




*texten är skriven i vredesmod




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-26 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP