Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inräknas som växelvis vagn 19. Samarbete med liktenelegi, kring regeln 8 rader vardera per vagn (här dryga). Ur medskaparens text väljer vi ut 4 ord, som skola återbrukas. Nu tog jag "innanför", "dimmor", "helvetet", "mött" (samt variant av "släktingar").


Ingalunda Hemligt Material, scen 5

 

 

- Jodå, min kära fröken, vi har stigit ombord på samma tåg..!

- De tycks ta oss till sagornas stad, allt tätare innanför fruktan..?

 

- Bakom decembers råkalla dimmor ser vi besläktade demoner.

- Leonard Cohens polare väntar ännu på sin tomma perrong.

 

- Änglakören kör, fast det rasslar & rosslar likt helvetet i spåret..

- Nu hör magistern var hon kommer ifrån, Kanadas djupa snö...

 

- Ni måste ha mött mig under flera inkarnationer. Vad vill du nu?

- Begär blott någon som följer mig, så våra hjärtan håller värmen!

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-27 13:07



Bookmark and Share


  liktenelegi VIP
Smart av magistern och damen att ta tåget när vägarna ändå tycks försvinna.. blir spännande att se vart de hamnar! Just nu har de djup konversation i vagnen.
2023-11-28

    Lena Söderkvist VIP
Sagan utvecklas.
2023-11-27
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP