Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosornas Vassa Dans

I en grå atmosfär dansar jag bland rosorna
Dess mångkulturella färger är en enda beståndsdel
Mitt sinne är i extas, jag svettar floder
Hjärtat ligger i halsgropen när jag beundrar din slöja
Det är natt, tystnaden ligger djup i mörkret

Jag är ett minne blott i din fantasis dunkla hörn
En pest, virus som växer och gror
Kommer jag ro detta i hamn, kommer jag segra
Natten är svart, två älskande vid bäcken
Jag stirrar mig tom i blindo

Den fagra snön faller tungt ner, vitt blir min syn
En framtid i ovisshet, estetiska poesi dikter under dyn
Ett liv i spillror bland fantasins vackra vita svalor
Jag är en dikt i havet av böcker, sjunger min vackra melodi
Dess mångkulturella färger målar sakta upp min värld
Del, för del, blir allt till en scen, en bild av färger

Bland rosornas vassa skönhet dansar jag omkring
Mina fötter är som på moln, mitt sinne får ro
En underbar melodi i sagans slut, ett utfall av fantasi
Världen blir fylld av färg, de grå blir glamoröst
Mitt liv är en droppe i poesin.




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2023-11-28 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP