Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inräknas som växelvis vagn 21. Samarbete med liktenelegi, kring regeln 8 rader vardera per vagn. Ur medskaparens text väljer vi ut 4 ord, som skola återbrukas. Nu tog jag "stelnat", "hjärtslag", "någonsin", "förstå" (och "klev" som blev "kliver")


Ingalunda Hemligt Material, scen 7

 

 

 

 

- Jisses, tåget stannar mitt i snön! Varför kallas stationen Alaska?

- Får jag föreslå fröken att vi kliver av? Här borde vi bosätta oss!

 

- Men vi skulle ju till sagornas stad! Finns här minsta slott att besöka?

- Bilden har stelnat i isminus. Såfort allt tinar lär filmen rulla fram husen.

 

- Fast kommer våra hjärtslag överleva? Kan man någonsin älska här?

- Knappast nakna, blott med sju lager kläder på? Dock andlig kärlek!

 

- Nå, magistern besvarade aldrig vilka ord som fått mig förstå..

- Hon nämnde de förrförra liven. En gång föddes vi här, men for till Montréal.

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-29 12:20



Bookmark and Share


  liktenelegi VIP
Passande scen dessa iskalla dagar! Funderar om magistern och damen har mötts i ett annat liv?
2023-11-30
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP