Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där stormar förgås

 

Där stormar förgås
väver drömmen nytt liv

nalkandes i dödlig åtrå

mörknad sorg
åter i avskalnad skymning




Fri vers av Blodros
Läst 362 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-18 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros