Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frostäten

Dovande längtan

slagfältet förlorat
för återerövring

The numbest was here

kallast

förfrusen

frostäten

går ej att stoppa
längre....

 

I will return
in the longest years

i´m the rest of
unwanted tears

so here I am
the so long gone
chained fears

so say hello
hear I am




Fri vers av Blodros
Läst 369 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-18 16:58



Bookmark and Share


  Kimsan
Att skriva på engelska är i alla fall för mig lättare än att skriva på svenska . Jag vet inte varför det bara är så kanske det har med att göra att jag redan som 8åring talade engelska med amerikansk brytning p.g.a vi lärde oss för halva vår släkt bor i USA och Canada.

Men jag vet fler svenskar som tycker det är lättare att uttrycka sig på engelska i skrift.

Detta gillar jag väldigt mycket.

Work well done.

I read I liked I wrote
I would very much see more of what you wrote
I see you here again because I've decided to add you as a friend.

// Kim
2006-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros