Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glimmerskyer


Vi är alla barn av glimmerskyerne;
dansa snurra krossa
som galaxerna
så länge du kan
blir ändå som munkar/nunnor till slut
begärslösa
nöjda med det lilla
men mindre levande

David Bowie
visste att släppa sin
gamla skepnader
visste allt förändras
även hans död ett skådespel
en ny persona, en sista mask

någon egentlig Bowie fanns inte
hans aska ströddes ut vid ett
buddhistiskt tempel på Bali
en sista förändring
utan mask





Fri vers (Prosapoesi) av Pertomas
Läst 42 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-01 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pertomas
Pertomas