Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje steg

Livet,

som jag fick,
försvinner på ett kick.

Så vad spelar det för roll
om jag ej har helt kontroll

Livet är en parentes
mellan det och det






Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2023-12-02 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP