Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration : låten miss you most at Christmas


Julspöke

I scharlakansröd
långkappa dansar
hör körsången dovt
dansar svepande
snurrar runt med ett
spöke i snöoväder

En skugga som ännu
håller i hjärtat
smeker pälsen
på röda klädnaden
varmt på axeln

Tårarna rinner ännu
varför behövde du överväga de
nu finns bara visioner bland snö

Inomhus är
julgransljusen nerdämpade
tycks klara sig bra genom
högtider tills julen bringas då
finns bara en dimma bland
vänners romantik

Hon skriker inte längre denna jul
redan gråtit för dom
men änglarna verkar bara iaktta…




Fri vers av Drömmar i universum
Läst 75 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-12-03 15:11



Bookmark and Share


  Nicke Pistol VIP
Ouff..julen är för mig en obehaglig årstid. När det gömda spökar. Mitt huvud jobbar övertid fram till det nya årets inledning. Du formulerar ord bra.
2023-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Drömmar i universum