Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På Kapitaltaret

Gnuggar händer
gör vapenhandlar'n
när krigen rasar och vinstmarginalerna ständigt växer.
Dör
gör barn i Gaza
i tusental
som offer på Kapitaltaret.




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2023-12-05 10:41



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Bofors gör kanonaffärer
2023-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP