Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poetisk lek, forumet.


om

hur han twittrade som en fågel
i min gamla lägenhet
innan han blev X
var han kåt och galen
låg bredvid och
ville knulla

åh, sorry, jag bubblar
snurrar, snubblar
spelar svår
han gittar, drar, går
ensam ligger jag kvar

som om spår i snön
kan förklara var vi var
kanske kan han vända





Övriga genrer av ßluie VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-06 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ßluie
ßluie VIP