Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poetisk lek, forumet


Kamel








  det var fel hela vägen
fördomar och fel ord
de jämförde med kamelers slutmuskler
sade ”femhålad negress”
skrattade
och slickade sig om munnen
jag iakttog
och mådde illa
sedan onanerade jag




Övriga genrer av ßluie VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-22 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ßluie
ßluie VIP