Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poetisk lek, forumet


Jungfru

som när en torktumlare
tar efter en tvättmaskins
programernade centrifugering
kom jag helskinnat ut
jag vet att du
svepte med handen över filtret
tog bort det gråblå luddet
att min navel var ren
när du kysste den




Övriga genrer av ßluie VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-30 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ßluie
ßluie VIP