Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poetisk lek, forumet


sänder

gör nåt nu sen nåt händer
nån dör på dot.nu och allt vänder
nån ser att du sått nåt nu, grönt
skönt, i myllan
med dina bara händer
ser dig, förstår att du gnisslar tänder
om natten, när allt är svart
förstår att du drömmer om dina djävla ränder
att du vaknar naken, svettig och
trycker på Enter - sänder




Övriga genrer av ßluie VIP
Läst 19 gånger
Publicerad 2024-03-28 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ßluie
ßluie VIP