Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poetisk lek, forumet


pantominmän

med puder i ansiktet


och svarta ögonbryn


förstärker du dina drag


för att teckna din kärlek


-


dina händer och fingrar förstod;


hastigt höll du båda dina händer mot ditt hjärta


och pekade omgående mot mig




Övriga genrer av ßluie VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-16 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ßluie
ßluie VIP