Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poetisk lek, forumet. Täljsten i fnöske - brandfackla på ngt sätt?!


Varsågod!








  utan avsikt utan insikt utan kontroll utan roll

det är som om vi raderar åratal av erfarenheter
skapar en värld ledd av småpåvar som förväntas leda oss utan mandat
en värld skapat av de som betraktar bakom, de med högre mandat
som är ledda av överstepåven,
(den redan avsatte men som vägrar släppa kontrollen)

hur allt raderas
som avtryck i mjuk snö -
eller det som tvättar rent din navel - fuck it!

det är som om vi har slutat bry oss
om den som bryter sitt lillfinger och som får vänta
i minst nio timmar för att få hjälp av det allmänna
och till slut ger upp...

det är inte längre någon som rapporterar
och inte heller någon som tar emot och delegerar
ingen är intresserad

stick inte ut ha inga egna åsikter var tyst
var opportun för din egen skull
ingen vill ha din åsikt
var inte besvärlig
var inte ärlig
var inte naiv - VAR TYST!!!

... och den som googlar
kan ganska enkelt ta fram ganska många privata ortopediska alternativ
till brutna fingrar utan väntetid

den omvända dolda lobbyismen för det privata som förväntas döda det allmänna

det är som om vi inte bryr oss längre
som om vi förväntar oss att någon ska laga kakan
äta den och spotta ut den serverad för oss extra god
och sedan äta den igen.

Varsågod!




Övriga genrer av ßluie VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2024-02-07 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ßluie
ßluie VIP