Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Me too, (poetisk lek, forumet)


För Martin

 


utan ansvar... eller,


jag tar avstånd från din kritik
jag anser att det är min rätt


att få älska den jag vill


 


men inser så klart



att jag är en man av min tid
att endast en jargong
kan döma mig till Döden


 


ungefär som det som skedde


 


för Martin




Övriga genrer av ßluie VIP
Läst 33 gånger
Publicerad 2024-03-08 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ßluie
ßluie VIP