Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det

Det fanns en vilja att lära upp och behovet av mentorer var stort
men något gick fel, eller var Det cyniskt uträknat redan från början?
Det förvandlades till en slags driven aggresiv utbildning
där de unga utbildades utan livserfarenhet


strax därefter fick de för stora kläder och alltför höga löner
på grund av att universitetsutbildningen deklarerade Det
men de klarade inte av det uppdrag som förväntades,
helt enkelt på grund av att utbildningen var undermålig


och allt gick sönder, eller i alla fall skapade funktionsnedsättningar;


utbrändhet, frustration, alienation. Människor gick sönder


och i arbetsbeskrivningen stod det att läsa, mellan raderna
att allt förväntades botas
om du ler med blekta tänder och har retucherad gnista i ögonen,
för plattityder vinner alltid över attityder och vi tror fortfarande på det


där är vi nu.




Övriga genrer av ßluie VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-30 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ßluie
ßluie VIP