Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vet du vad


Vilken tur


att vi finns

Vi som rör oss lite
långsammare
och inte reagerar så snabbt

vi som är lite
eftertänksamma
och inte fattar beslut
sådär på direkten

Vi som tuggar sakta
medan vi ser ut genom fönstret

och som gärna
tar en lur på maten
om möjligheten ges

Vi som står ut med snö
Och regn
ja alla sorters väder

och som kan vänta på julen
och påsken
och alla andra helger

Vi
som fortfarande
tror på framtiden

Vet du vad -
en sån tur att vi finns




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-12-09 00:00



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Ja, , verkligen tur att vi finns , , vilken härlig och underfundig dikt!!

Gillar mycket!!
2023-12-09
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP