Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vad finns kvar


Den sista kålroten


Om hjärtat
inte längre slår för nästan
om känslan börjar kallna för mig själv

Om lusten
tappas att förändra världen
och känslan att jag faktiskt tillhör den

Om telefonen
aldrig mera ringer
och ingen längre frågar efter mig

det spelar ingen roll om jag försvinner
för ingen märker ens att jag är här

När höstens sista kålrot
blivit kupad
och äpplet slutligt faller från sin gren

När världsbilden
min tillvaro hölls fast i
har släppt sitt trygga grepp

vad finns då kvar







Bunden vers av stormengudrun VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-11 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP