Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har aldrig varit utomlands

Jag dricker helst vatten, men ibland lite mjölk - lättmjölk såklart.

Jag gillar kassler med ris och sås av grädde - ibland festar jag till det med ananasringar på.

Jag vet inte om jag gillar grönmögelost - det har jag aldrig smakat.
Jag äter bara Hushållsost, en sån hög och rund - när jag tänker efter så är nog det den enda ost jag någonsin testat - den är ju så praktisk, och så vet man vad man får.

Jag har aldrig varit utomlands.

Men jag är spirituell.




Fri vers av TigerCia
Läst 429 gånger
Publicerad 2006-08-18 23:52



Bookmark and Share


  W.Riter
*ler* Känner igen mig...men jag har varit utomlannds.
2006-08-19
  > Nästa text
< Föregående

TigerCia