Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnlig poesi




Vill bli fri från mannens överlägsna machostil -
bli bunden och uppiskad.

Var det nån som tyckte det är svårt
att veta vad kvinnan vill ?

Hon vill bli accepterad på sina egna villkor -
klä upp och sminka sig för mannen varje dag.

Det är väl inge konstigt !
Alla vägar bär till mor.

Förlåt, Rom.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-14 15:36



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Åh fan....jag trodde det var mannen !!!
2023-12-15

    ej medlem längre
Snyggt avslut! Jag tror kvinnan vill bli betraktad som en individ i all sin komplexitet.
2023-12-15

    Lena Staaf VIP
Tror att kvinnan vill vara snyggt klädd etc även om det inte finns en man i närheten!
2023-12-14

    Sefarge VIP
Eller de flesta längtan
Går till godis-mormor
eller morfars ömma
tröstfulla famn
När man så
är liten?
;)
2023-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP