Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


den ovärderliga


Uppmärksamheten


När jag pratar
vill jag ha dina ögon
din fulla uppmärksamhet

Då ger jag dig mina
avgrundsdjupa blå
som du med ens drunknar i

Det är inte alls svårt
det är så det fungerar

gurglade det lilla barnet




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-15 20:43



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Barnet har så rätt!!
2023-12-15
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP