Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto: Copyrighter: Soligajag_1


Tredje Advent

Tredje Advent

Idag ska vi tända det tredje ljuset ,
hoppas vi slipper buset .
Så vi kan mysa i huset.

Jag har en fin adventsstake som jag tänder ,
med mina starka händer.

Denna vackra blomma får inta fotot här,
den håller jag så kär.

Ge er hän till era nära och kära ,
hjälp grannen med kassen att bära.
lär era barn att man inte ska svära.
bättre att fina ord lära.

Massor med varma Kramar till er alla.




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-17 11:24



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Finlandssvenska sänder jag från till dig från öst!
2023-12-17

  Evelyn Falk Möller VIP

2023-12-17
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP