Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ljusning


Den mörkaste veckan


...på året är här
det hjälper mig föga att ljuset är när

allt vänder ju den tjugoandra

Jag går som en zombie
från morgon till kväll
i väntan på tomten försöker va snäll

så hoppas ni ej vill mig klandra

Den strålande solen är viktig förstås
den D- vitaminer skänker till oss

förutan den kan vi ej leva

I kalla decembertöcknet vi går
men riklig belöning av ljusning vi får

dagen före Adam och Eva






Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2023-12-18 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP